• WAP手机版 加入收藏  设为首页
高起点试题

2018年乐清成人高考高起点英语精选模拟试题

时间:2017/12/22 9:43:33   作者:马老师   来源:浙江继续教育在线www.jxjyu.cn   阅读:599   评论:0
内容摘要:乐清继续教育在线成人高考考试中心密切关注考试动态,即时更新乐清各地的成人高考报名时间等最新报考资讯,如相关信息有误,请以各主管单位相关文件为准,并请联系我们以便及时更正,热线:0574-55878696
一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)
  在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括弧里。
  ( )1.A. machine B. dictionary C. Russian D. question
  ( )2.A. popular B. large C. remarkable D. dark
  ( )3.A. church B. chalk C. character D. cheat
  ( )4.A. cheat B. weak C. increase D. area
  ( )5.A. copy B. loudly C. today D. Monday
  二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)
  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。
  ( )6.—The sea is very rough today.
  —Yes, I‘ve never seen _______ before.
  A. such rough sea B. such a rough sea
  C. so rough sea D. that rough sea
  ( )7.—She‘s broken her arm again.
  —Again? I ______ she _______ ever broken it before.
  A. don‘t know; has B. didn’t know; had
  C. didn‘t know; has D. hadn’t know; would
  ( )8.—Has the wallet been returned yet?
  —No, but we expect ______ any day now.
  A. to return it B. it to return C. it to be returned D. it returned
  ( )9.—I‘ve been told to pay the rent.
  —But it‘s already been paid. It ______ by someone else.
  A. must be B. may be
  C. must be paid D. must have been paid
  ( )10. Montreal is larger than _______ in Canada.
  A. any city B. any cities C. any other cities D. any other city
  ( )11. Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.
  A. whales B. a whale C. that of whales D. those of whales
  ( )12. Before writing your article, ______, collect your material, and prepare an outline.
  A. a topic should be selected B. a topic to be selected
  C. your topic should be selected D. select a topic
  ( )13.—I usually travel by train.
  —Why not ________ by plane for a change?
  A. to try going B. trying to go C. to try and go D. try going
  ( )14. The boy lay in the street, his eyes _______ and his hands ______.
  A. closing; trembling B. closed; trembled
  C. closing; trembled D. closed; trembling
  ( )15. He _______ here for 20 years by the end of next month.
  A. had worked B. has worked C. will have worked D. will work
  ( )16. I‘ll do _______ the doctor advised.
  A. as B. like C. that D. all what
  ( )17.—Did we have to wait for Tom?
  —Well, _______ very angry if we hadn‘t waited for him.
  A. he‘d have been B. he were C. he had been D. he must be
  ( )18. Why do you insist on ________?
  A. this to be done B. this done
  C. this being done D. this is done
  ( )19. We looked everywhere for the ________.
  A. missing watch B. missed watch
  C. watch being missed D. watch that lost
  ( )20. ______, the runners crossed the finish line.
  A. Tiring B. Tired C. To be tired D. They are tired
  ( )21. _______ by the air, the kite went up into the sky.
  A. Pushing B. Pushed C. Having been pushed D. Having pushed
  ( )22.—The round bowl over there is a bit small, isn‘t it?
  — _______.
  A. So are the fish B. So the fish are
  C. Neither the fish D. Neither are the fish
  ( )23. She couldn‘t take shorthand, _______ slowed down the work of the office.
  A. that B. which C. it D. so
  ( )24. Was it last Friday ________ you met him?
  A. that B. on which C. which D. when
  ( )25. _______ might fail in the exam worried him.
  A. He B. That he C. What D. It
  ( )26.—I‘v got this really painful ear.
  —How long _______ you?
  A. does it bother B. was it bothering
  C. would it bother D. has it been bothering
  ( )27.—I started to study, but then a friend called.
  —That‘s no excuse ________.
  A. for not studying B. not for studying C. not studying D. not to studying
  ( )28.—Why was he so hot when he got home?
  —He ________.
  A. was running B. is running C. has been running D. had been running
  ( )29.—There‘s been an earthquake.
  —I know. At least a hundred people ________.
  A. were to be killed B. are said to have been killed
  C. said to have been killed D. are said to kill
  ( )30. You may invite _______ wants to go.
  A. whomever B. whoever C. which one D. people

  參考答案
  一、语音知识
  1.D 2.A 3.C 4.D 5.C
  二、词汇与语法知识
  6.B 7.B 8.C 9.D 10.D 11.D 12.D 13.D 14.D 15.C 16.A 17.A 18.C 19.A 20.B 21.B 22.A 23.B 24.A 25.B 26.D 27.A 28.D 29.B 30.B
   关注乐清继续教育在线,让您在考试路上不走弯路。

标签:2018年乐清成人高考高起点英语精选模拟试题 

 

  邮箱:baoming@dingkao.net      电话:0574-55878696  

地址:1.乐清市乐成街道环城东路467号.  2.浙江省宁波市鄞州区兴宁路456号2号楼7层

乐清继续教育在线

浙ICP备17008905号-7