• WAP手机版 加入收藏  设为首页
高起点试题

乐清市的成人高考高中起点《英语》模拟题及答案

时间:2017/12/19 16:09:08   作者:马老师   来源:浙江继续教育在线www.jxjyu.cn   阅读:994   评论:0
内容摘要:乐清继续教育在线成人高考考试中心密切关注考试动态,即时更新乐清各地的成人高考报名时间等最新报考资讯,如相关信息有误,请以各主管单位相关文件为准,并请联系我们以便及时更正,热线:0574-55878696

 Ⅰ. Phonetics

  

  1.C 2.D 3.A 4.B 5.B 6.D 7.B

  8.A 9.B 10.D

  Ⅱ. Vocabulary and Structure

  11.C 12.B 13.A 14.A 15.C 16.B 17.C

  18.C 19.C 20.A 21.B 22.C 23.A 24.B

  25.B 26.C 27.C 28.A 29.C 30.C 31.D

  32.C 33.C 34.C 35.D 36.A 37.B 38.A

  39.B 40.D 41.C 42.D 43.C 44.C 45.A

  46.C 47.A 48.D 49.A 50.D

 Ⅰ. Phonetics(10 Points)

  Directions:

  In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  1.A. head B. horizon C. honour D. human

  2.A. city B. bicycle C. face D. climb

  3.A. think B. these C. breathe D. with

  4.A. ground B. country C. thousand D. found

  5.A. pour B. hour C. course D. four

  6.A. both B. post C. cold D. son

  7.A. altogether B. talk C. always D. also

  8.A. suggestion B. nation C. dictation D. satisfaction

  9.A. started B. closed C. waited D. needed

  10.A. rare B. fare C. scare D. are

  Ⅱ.Vocabulary and Structure(40 points)

  Directions:

  There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  11. _______ idea of _______ sounds much better than Clare’s.

  A. The, hers B. That, her C. That, hers D. One, her

  12. China is famous ________ the Great Wall.

  A. about B. for C. as D. of

  13. Our school ________ new facilities.

  A. is equipped with B. equips with C. will be equip with D. has equip with

  14. I made this myself but it was _______ who taught me.

  A. he B. him C. himself D. by him

  15. He had his bicycle _______ yesterday.

  A. repair B. repairing C. repaired D. be repaired

  16. It was a ________ room, with beautiful wall paper, waxed floor and nice furniture.

  A. pleased B. pleasant C. pleasing D. preasant

  17. He regretted _______the decision too hastily.

  A. make B. to make C. making D. have maked

  18. The professor insisted that we _______ our homework before next month.

  A. handed in B. will hand in C. hand in D. must hand in

  19. It ______ me of the country which we visited last summer.

  A. remembers B. recalls C. reminds D. tells

  20. He _______ smoking at last.

  A. gave up B. gave out C. gave in D. gave off

  21. John was _______ he lay down for an hour before dinner.

  A. so tired as B. so tired that C. too tired that D. too tired so

  22. Your answer is different ________ the teacher’s.

  A. to B. at C. from D. with

  23. It would be _______ a risk to leave the baby alone.

  A. running B. passing C. carrying D. obeying

  24. The fact _______ his health is bad is not true.

  A. which B. that C. as D. what

  25. These ______ did unusually well in the contest, so the judges didn’t know whom to give prize to.

  A. woman singers B. women singers C. women singer D. womans singers

  26. Man must stop _______ the earth’s atmosphere.
  A. filling B. wasting C. polluting D. blackening

  27. We can’t _______ another 100 kilometers any more.

  A. have B. turn C. make D. reach

  28. Is Mary ______ to join in us?

  A. supposed B. exposed C. supported D. indicated

  29. I want to be told all _______.

  A. which happen B. which happened

  C. that had happened D. that had been happened

  30. We’ve all heard of Thomas Edison, _______ who invented the electric light and many other things.

  A. man B. a man C. the man D. men

  31. Don’t tell me such things _______ you are not certain.

  A. that B. which C. those D. as

  32. _______ a microscope we can see different kinds of things that are unable to be seen by our naked eyes.

  A. In terms of B. In place of C. By means of D. By far

  33. Jackson went to work ______ his illness.

  A. besides B. even though C. in spite of D. although

  34. Anybody will do, _______ he is responsible for that.

  A. as far as B. so far as C. as long as D. as soon as

  35. I suppose they have known about it, _______?

  A. am I B. am not I C. have they D. haven’t they

  36. It ______ him ten years to write that novel.

  A. took B. spent C. cost D. costed

  37. The students are looking forward to _______ their holidays in Japan.

  A. spend B. spending C. for spend D. spent

  38. They all ______ mentioning that girl.

  A. avoided B. got away C. ran away D. escaped

  39. Human beings should find a new _______ of energy.

  A. orient B. source C. origin D. souse

  40. The couch is comfortable to _______.

  A. sit B. be sat C. sitted D. sit on

  41. So loudly _______ that all the people in the room got a fright.

  A. he shouted B. shout he C. did he shout D. he did shout

  42. He is the only one of the sons in the family who ______ received high education.

  A. are B. is C. have D. has

  43. We think of Mr. Li ______ our good friend.

  A. is B. to be C. as D. has been

  44. The mountain is 1,000 feet _______ the sea level.

  A. over B. higher C. above D. high

  45. The road will be blocked if there _______ another snow.

  A. is B. will be C. to be D. will have

  46. David like country life and has decided to _______ farming.

  A. get hold of B. get along with C. go in for D. go thorough

  47. These children have an advantage _______ those in calculation.

  A. over B. than C. to D. with

  48. Shanghai has a larger population than _______ in China.

  A. any city B. any other cities C. other city D. any other city

  49. In some countries there are a lot of young people now need _______teeth.

  A. false B. untrue C. wrong D. erroneous

  50. This book costs ______ that one.

  A. twice more B. twice more as C. two times more as D. twice as much as

  Ⅲ. Cloze (20 points)
  Directions:

  For each blank in the following passage, there are four choices given below and marked A, B, C and D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  Smoking, which may be a pleasure for some people, is a serious source of discomfort for their fellows. _51_, medical authorities express their concern about the effect of smoking _52_ the health not only of those who smoke but also of those who do not. In fact, non-smokers who must involuntarily inhale (吸入) the air _53_ by tobacco smoke may suffer more than the smokers _54_.

  Smoking is prohibited in the theatres and in halls used for showing films _55_ in laboratories _56_ there may be a fire hazard (危险). Elsewhere, it is up to your good _57_.

  I am _58_ asking you to maintain “No-Smoking” in classrooms and seminar rooms.

  This will prove that you have the _59_ health in mind, which is very important to a large _60_ of our students.

  51.A. Still B. Further C. More D. Again

  52.A. in B. to C. on D. with

  53.A. polluting B. be polluted C. polluted D. to be polluted

  54.A. them B. themselves C. their own D. they

  55.A. and B. but C. as well as D. also

  56.A. where B. which C. that D. how

  57.A. feeling B. sense C. realize D. think

  58.A. so B. next C. therefore D. and

  59.A. non-smokers B. non-smokers’ C. non-smoker’s D. non-smoker

  60.A. number B. amount C. many D. much

  Ⅳ. Reading Comprehension (60 points)
  Directions:

  There are four reading passages in this part. Each passage is followed by five questions. For each question there are four suggested answers marked A, B, C and D. Choose one best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  Passage One

  All the housewives who went to the new supermarket had one great ambition: to be the lucky customer who did not have to pay for her shopping. For this was what the notice just inside the entrance promised. It said: “Remember, once a week, one of our customers gets free goods. This May Be Your Lucky Day!”

  For several weeks Mrs. Edwards hoped, like many of her friends, to be the lucky customer. Unlike her friends, she never gave up hoping. The cupboards in kitchen were full of things which she did not need. Her husband tried to advise her against buying things but failed. She dreamed of the day when the manager of the supermarket would approach her and say: “Madam, this is Your Lucky Day. Everything in your basket is free.”

  One Friday morning, after she had finished her shopping and had taken it to her car, she found that she had forgotten to buy any tea. She dashed back to the supermarket, got the tea and went towards the cash-desk. As she did so, she saw the manager of the supermarket approach her. “Madam,” he said, holding out his hand, “I want to congratulate you! You are our lucky customer and everything you have in your basket is free!”

  61. The housewives learnt about the of free goods _______.

  A. on TV B. from the manager

  C. at the supermarket D. from the newspaper

  62. Mrs. Edwards ________.

  A. is always very lucky B. had no friends

  C. hoped to get free shopping D. gets disappointed easily

  63. Mrs. Edwards’s husband tried to ________.

  A. make her unhappy B. cheer her up

  C. buy things with her D. stop her buying things

  64. Mrs. Edwards went back to the supermarket quickly because she had to _______.

  A. buy another thing B. talk to the manager

  C. pay for her shopping D. find her shopping

  65. Mrs. Edwards must have been ________.

  A. pleased B. delighted C. proud D. disappointed

 


标签:乐清市的成人高考高中起点 

 

  邮箱:baoming@dingkao.net      电话:0574-55878696  

地址:1.乐清市乐成街道环城东路467号.  2.浙江省宁波市鄞州区兴宁路456号2号楼7层

乐清继续教育在线

浙ICP备17008905号-7